Retki Ultrakevyt – Keväthankien kevyin kaveri

Retki Ultrakevyt on keväthankien kevyin ja monipuolisin reppu

Retken ultrakevyt ja monipuolinen Ultrakevyt ripstop reppu kulkee helposti ja kevyesti mukana päiväseikkailuissasi. Oli kyseessä päiväretki kiipeilemään tai laskupäivä Lapissa 25 L Retki Outdoor Ultra Ripstop reppuun mahtuu kaikki tarvikkeesi ja suojaa tarvitsemasi välineet huonommallakin kelillä. Iso sisäosa aukeaa helposti kiristysnauhalla ja läppä sulkeutuu lukolla. Repun etuosan säädettävän kiristyksen ansiosta reppua pystyy säätelemään tarpeidesi mukaan ja monipuolisen kiinnityssysteemin sekä ison sisäosan ansiosta repun yläosassa on tilaa vielä esimerkiksi laskettelukypärälle.

Kaikki tarpeellinen rinteeseen mukaan: Tuotetestausta Alpeilla

Retki tuotetestaustiimi nappasi uutuus repun mukaan ja suuntasi Itävallan Saalbach-Hinterglemmiin vuorille etsimään lunta ja aurinkoa. Aamulla alkava ja myöhäisen iltapäivän apres skihin päättyvä laskupäivä vaatii tilaa repulta. Laskutiimimme vilukissa nappaa vuorille varmuuden vuoksi yhden kevytuntuvatakin, apres skihin on kiva vetää kuivat paidat päälle kun iltapäivällä aurinko on jo lämmittänyt innokasta laskijaa ja vettäkin tulee olla mukana unohtamatta pientä välipalaa. Ja tämä on vain perusvarustus mitä kahden hengen laskuretkitiimimme nappaa mukaan kun suuntana on merkatut rinteet – mitä kaikkea muuta olisikaan mukana kun kyseessä olisikin skinnailu ja offarit!  Ei epäilystäkään, etteikö repun 25 litrainen sisäosa olisi tästäkään määrästä vaatetta ja varustetta suoriutunut. Laskupäivän loputtua kaksi kappaleta kypäröitä sujahtaa reppuun oikein mallikkaasti.

Päivän aikana tavaran määrä vaihteli repussa ja testaajia hieman epäilytti miten ja miltä puolityhjä reppu näyttäisi selässä… Repussa on kuitenkin säädettävä kiinnitys edessä, joka ”muokkaa” repun muotoa tavaramäärän mukaan. Reppu ei siis pussita selässä vaan pysyy kompaktina koko ajan. Kiitosta tulee myös rinta- ja lantioremmeistä. Molempien korkeutta pystyy säätämään, joten sama reppu sopi tiimimme pari metriselle laskijalle kuin kolme päätä lyhyemmällekin laskijattarelle. Vilukissalta erityisesti kiitosta helposta avaus- ja kiinnityssysteemistä, joka toimi paksummatkin rukkaset kädessä. Eivät sormetkaan palelleet juomatauoilla.

Saalbachin tuotetestauksen perusteella Retki Ultrakevyt reppua voi suositella moneen ulkoaktiviteettiin laskettelusta, maastopyöräilyyn sekä kiipeilyyn ja kulkipa reppu todella mukavasti lentokentälläkin matkustaessa mukana. Plussia paukkuu erityisesti tilavasta sisäosasta sekä säädettävistä rinta- sekä lantioremmeistä!

 

Tuote on saatavilla maaliskuusta 2017 alkaen.