Tervemenoa Retkelle!

Jotta ulkoiluhetkistä saa kaiken irti, on varusteiden oltava kunnossa.

Retki on suomalainen retkeily- ja ulkoilutuotteisiin erikoistunut brändi, joka palvelee kaikkia ulkoilmaihmisiä. Ensimmäiset Retki-tuotteet suunniteltiin jo 1990-luvun alkupuolella Kouvolassa ja nyt niitä myydään päivittäistavarakaupoissa ympäri Suomen. Tuotteet sopivat niin vapaa-aikaan kuin ammattikäyttöön, ja ne jakautuvat kategorioihin: Outdoor, Urban ja Family.

Meille on tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus ulkoiluun ja retkeilyyn. Tinkimättömällä suunnittelulla ja tuotannon valvonnalla takaamme tuotteidemme korkean laatutason ja kilpailukykyiset hinnat.

Olemme alusta asti testanneet Retki-tuotteita Suomen saloilla, armeijan leireillä ja jopa naparetkillä etelänavalle. Ne kestävät kyllä! Hyödynnämme ammattilaisten ja harrastelijoiden palautetta, ja tuotteemme ovat voittaneet useita vertailutestejä. Esimerkiksi talvikalastukseen suunniteltu Retki ICE FISHING -reppujakkara on ERÄ-lehden testivoittaja. Tuotteemme ovat suomalaisten suosikkivarusteita koko maassa.

Toivomme unohtumattomia hetkiä ulkona – ne ovat parhaita.

Blue Import BIM Oy

Retki-tuotteet ovat osa Blue Import BIM Oy:ta, joka on kuluttaja- tuotteiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut yritys. Tarjoamme palveluja vähittäiskaupan toimijoille sekä tukkuliikkeille.

Lue lisää