Jukola 2019 Kangasalla

Kangasalla 15.-16.6. järjestettävä Jukola -tapahtuma on järjestyksessä 71. Jukolan viesti ja 42. Venlojen viesti. Jukolan viestillä on pitkä historia ja on kunnia saada tapahtuma tänä kesänä kauniisiin Kangasalan maisemiin. Kangasala on reilu 30 000:n asukkaan kaupunki aivan Tampereen kupeessa. Vehreän kaupungin tunnusmerkkejä ovat kolme isoa järveä, Vesijärvi, Roine & Längelmävesi sekä upea harjumaisema lenkkipolkuineen. Jukola järjestetään Heponiemessä, joka sijaitsee n. 12 km Kangasalan keskustasta.

Tapahtumasivujen mukaan tämän vuoden Jukolaan on jo ilmoittautunut yhteensä yli 3600 joukkuetta, joka tarkoittaa pitkälti yli 20 000:n suunnistajan joukkoa. Joukkueita on tulossa 23:sta eri maasta. Kun tähän lisätään mukaan katsojat, talkoolaiset ja muut tapahtuman tekijät, on Kesäkuulle odotettavissa huikean kokoinen urheilutapahtuma!

Retki Finland on mukana tapahtumassa ja osastomme tuotteineen löydät Suunnistajan kaupan teltasta aivan tapahtuma-alueen sydämestä. Myynnissä on suositusta Retro-repusta tapahtumaa varten suunniteltu malli, jossa Jukolan viestin henkeen seikkailee seitsemän Muumi-hahmoa. Rajoitettu erä tätä ainutlaatuista Jukola-reppua on saatavilla vain tapahtuman ajan!
Lisäksi kaupan valikoimasta löytyy Retki reppujakkaroita sekä tarvikkeista mm. aina tarpeellisia makuualustoja, makkaratikkuja ja otsalamppuja.

Tervetuloa Suunnistajan kaupan teltalle moikkaamaan Retki-tiimiä Kesäkuun puolivälissä!

Jukola Retro -reppu

Mukavaa ja aurinkoista kesää,
Retki Finlandin koko tiimi