Lähde luontoon

Kesäinen luonto tarjoaa elämyksiä

Kesällä on mukava viettää aikaa ulkosalla, istahtaa eväiden kanssa metsään, tarkkailla luontoa ja vaikka yöpyä ulkona.

Retki®-valikoimasta löytyy kesän unohtumattomille retkille monia uutuustuotteita.

Riippumatossa otat virkistävät päivänokoset tai nukut makoisat yöunet missä tahansa luonnon helmassa. Hyttysverkon ansiosta itikat eivät häiritse uniasi. Uutuuksista löytyy kaksi mallia, riippumatto hyttysverkolla ja kotelomallinen riippumatto hyttysverkolla.

Uutuuskiikarit soveltuvat erinomaisesti kaikille luontoharrastajille ja metsästäjille. Kiikareissa on FBMC-optiikan ansiosta todella terävä kuva todellisissa väreissä koko näkökentän alueella sekä minimaaliset heijastukset. Katso lisää.

Tulukset on pieni ja kätevä tulentekoväline, joka toimii säässä kuin säässä ja on helppo kuljettaa mukana. Katso lisää.

Lähde luontoon – parhaat hetket syntyvät ulkona!