Lahjapakkaus kuksa, makkaratikku ja otsalamppu

Lahjapakkaus kaikille luonnossa liikkujille!

Kuvaus

Leppoisa evästauko kruunaa retken kuin retken! Tyylikäs Retki Lahjapakkaus sopii erinomaisesti kaikille luonnossa liikkujille. Pakkaus sisältää laadukkaan tammikuksan, teleskooppimakkaratikun ja otsalampun, jotka kulkevat helposti mukana niin lähiretkillä kuin pidemmilläkin vaelluksilla.

Perinteinen ja laadukas tamminen kuksa on kätevä varuste retkeilyyn ja vaelluksille. Kuksan saa kiinnitettyä vyölenkkiin tai reppuun pakkaukseen kuuluvalla palomiehen haalla. Käytön jälkeen kuksa on helppo puhdistaa kuumalla vedellä. Halkaisija 8 cm, korkeus 6,5 cm. Paino 170 g ilman karabiinia/hakaa. Tilavuus 170 ml.

Teleskooppimallinen makkaratikku pakkautuu pieneen kokoon ja on helppo kuljettaa. Puukahva on valmistettu tammesta ja siinä on mukana pullonavaaja sekä kestävä nahkainen ripustuslenkki. Pituus avattuna 75,5 cm ja taitettuna 19 cm. Paino 110 g.

Erittäin kirkas ja pienikokoinen otsavalo sisään kelautuvalla Nylon-nyörillä.
otsalle, ranteeseen, pyörän ohjaustankoon. Takana magneetti tasolle kiinnittämistä varten. Valoteho 150lm. Toiminnot (100%-25%-Vilkku-OFF). Mitat 40 x 55 mm. Toimii 3xAAA paristolla (sis.)

Ominaisuudet: 

  • Retki Otsavalo Easy Flex 150 lm
  • Retki kuksa, tammea
  • Retki makkaratikku, tammea

Lataa korkealaatuiset tuotekuvat:

Tuotetunnus (SKU): R5658-3 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Saatat myös pitää...