Retki PRO Termos saavutti testimenestystä

Retki PRO Termos 0,75 l sai erinomaisen arvion Metsästys ja Kalastus -lehden (12/2018) termospullokokeessa. Lehti kokeili neljää terästermospulloa eri hintaluokista.

Kokeessa haluttiin selvittää, eroavatko erihintaiset pullot myös ominaisuuksiltaan. Retken termospullo oli kokeen tuotteista edullisin, mutta se piti juoman kaikkein kuumimpana. Pullot täytettiin kahvinkeittimessä kuumennetulla +80-asteisella vedellä, minkä jälkeen veden lämpötila mitattiin kolme kertaa. Kahden tunnin kuluttua täyttämisestä veden lämpötila oli PRO Termoksessa +76°C, neljän tunnin jälkeen +69°C ja kuuden tunnin jälkeen +64°C.

Retki PRO Termoksen hinta-laatu-suhde osoittautui siis erinomaiseksi etenkin lämmöneristyskyvyn osalta, joka on termospullojen tärkein ominaisuus.

Lue lisää tuotteesta