Uutuustuote Muumit Retro Mini -reppu on nyt saatavilla!

Ihastusta herättänyt Retken uutuustuote Muumit Retro Mini -reppu on nyt saatavilla!
Retro Mini on kätevä päiväreppu, joka on nimensä mukaisesti pienempi versio suositusta Retro -repusta. Hauska Muumipeikko-figuuri ilahduttaa niin isoja kuin pieniäkin Muumi-faneja.
Minireppua on saatavilla punaisena ja mustana. Reppu on kooltaan 29,5 x 21,5 x 10 cm, joten näppärän kokoisena se sopii moneen menoon. Pehmustettujen ja  säädettävien olkaviilekkeiden pituus riittää myös aikuiselle. Reppu on tukevaa 600 D Polyesteriä ja vetoketjulla suljettavaan etutaskuun sujahtaa talteen pienemmät tavarat.

Retro Mini -reppu kuuluu Muumit Retkellä -tuoteperheeseen, joka on suunniteltu koko perheen rentoon vapaa-aikaan ja luonnossa liikkumiseen. Esimerkiksi iloisen värikkäät juomapullot piristävät kaikenikäisten päivää.